Business VOLTIN BLOG

Solární panely | FOTOVOLTAIKA pro rodinné domy a firmy

Vítejte ve světě solárních panelů, kde se spojují moderní technologie s ekologickým a ekonomickým přínosem. Jestliže hledáte efektivní způsob, jak snížit náklady na elektřinu a přispět k udržitelné budoucnosti, jste na správném místě. Naše společnost VOLTIN přináší kvalitní a inovativní solární řešení pro firmy i rodinné domy, které vám umožní využívat energii slunce a zároveň snižovat vaše náklady na energii. S naší odbornou expertízou v oblasti fotovoltaiky a obnovitelných zdrojů energie vám garantujeme nejefektivnější a nejúčinnější solární systémy na trhu. Dovolte nám vás provést světem solární energie a objevit nové možnosti pro snižování nákladů a dosažení energetické nezávislosti.

Solární panely pro firmy a rodinné domy

Solární panely pro firmy a rodinné domy: Efektivní řešení pro snížení nákladů

Fotovoltaika na rodinný dům: Průvodce pro optimální výkon

Vítejte v našem průvodci do světa fotovoltaiky, který vás provede všemi kroky k dosažení optimálního výkonu solárního systému pro váš rodinný dům.

Budeme se věnovat výběru optimální fotovoltaiky pro váš rodinný dům, jejich správnému umístění a instalaci. Naučíme vás, jak sledovat produkci a výkonnost vašeho solárního systému a jak optimalizovat jeho provoz. Seznámíme vás s nejnovějšími technologickými trendy v oblasti fotovoltaiky a pomůžeme vám vybrat ty nejefektivnější řešení pro vaše individuální potřeby.

Důrazně věříme, že fotovoltaika je klíčovým krokem k udržitelnější budoucnosti a ještě efektivnějšímu využití solární energie. S naším průvodcem a odbornými tipy získáte všechny znalosti, které potřebujete k úspěšnému zavedení solárních panelů na váš rodinný dům. Nejenže snížíte své náklady na elektřinu, ale také přispějete k ochraně životního prostředí.

Děkujeme za váš zájem o fotovoltaiku a doufáme, že naše rady vám pomohou dosáhnout nejlepších výsledků s vaším novým solárním systémem. S námi získáte průvodce, který vás provede celým procesem od začátku až do konce. Společně vytvoříme solární řešení, které přinese dlouhodobé a udržitelné výhody vašemu domovu i vaší peněžence.

Ať slunce září na vaší střeše i ve vašem srdci! Fotovoltaika na každý dům.

Solární trendy

V oblasti fotovoltaických technologií se neustále objevují nové trendy a inovace, které přinášejí zajímavé možnosti pro využití solární energie. V této kapitole se podíváme na některé z klíčových trendů, které ovlivňují solární průmysl a nabízejí nové perspektivy pro rodinné domy i firmy.

  1. Baterie pro akumulaci energie - Jedním z nejvýraznějších trendů je rostoucí zájem o baterie pro akumulaci solární energie. Tyto baterie umožňují ukládání přebytku vyrobené elektřiny z solárních panelů a následné využití této energie v době, kdy není dostatek slunečního záření. To zvyšuje energetickou nezávislost a umožňuje využít solární energii efektivněji.
  2. Inteligentní řízení solárních systémů - S rozvojem technologií IoT (Internet věcí) a umělé inteligence se solární systémy stávají stále více inteligentními. Díky sofistikovaným řídícím systémům se solární panely mohou přizpůsobovat aktuálním podmínkám a optimalizovat výkon pro maximální efektivitu.
  3. Integrace s chytrými domácnostmi - Solární systémy se stávají součástí chytrých domácností, kde mohou spolupracovat s dalšími zařízeními a technologiemi. Například mohou být propojeny s chytrými termostaty, které optimalizují spotřebu energie pro vytápění a chlazení.
  4. Transparentní solární panely - Novou perspektivu přinášejí transparentní solární panely, které umožňují využít sluneční energii i na průhledných plochách. Tyto panely lze integrovat do oken, fasád budov nebo dokonce do průhledných střech.
  5. Solární móda a design - Solární technologie se začínají objevovat také ve světě módy a designu. Existují například solární tašky nebo oblečení vyrobené z materiálů, které umožňují výrobu elektrické energie ze slunečního záření.

Tyto trendy přinášejí nové možnosti a vize do světa solárních technologií a ukazují, že využití sluneční energie má stále před sebou mnoho potenciálu. Při plánování a realizaci solárního systému je důležité sledovat aktuální trendy a využívat nejnovější technologie pro dosažení co nejvyšší efektivity a udržitelnosti.

Solární panely pro firmy: Výhody investice do levnější energie

Solární panely firmám sníží provozní náklady

Díky investici do solárních panelů můžete snížit své energetické náklady, což se projeví na vašem zisku. Navíc, díky využití obnovitelné sluneční energie, aktivně přispíváte k ochraně životního prostředí a snižujete uhlíkovou stopu vaší firmy. Solární panely vám umožní dosáhnout energetické nezávislosti a stabilitu v době zvýšených cen elektřiny.

Nechte se inspirovat našimi radami a zkušenostmi z oblasti fotovoltaiky pro firmy a objevte potenciál, který sluneční energie nabízí vašemu podnikání. Společně vytvoříme solární řešení, které posune vaše podnikání do zeleného a udržitelného zítřka.

Děkujeme, že jste si vybrali náš průvodce a doufáme, že vám poskytne cenné informace pro vaši investici do solární energie. Vaše firma si zaslouží to nejlepší, a my vám rádi pomůžeme dosáhnout úspěchu s levnější a udržitelnější energií.

Fotovoltaika pro firmy

Fotovoltaika v dlouhodobém horizontu přináší firmám řadu výhod: Za prvé, snížení nákladů na energii díky vlastní výrobě elektřiny, což zvýší ziskovost podnikání. Za druhé, zvýšení energetické nezávislosti, čímž se sníží závislost na nestálých cenách energií na trhu. Tím pádem je firma méně citlivá na výkyvy v cenách elektřiny. Fotovoltaika také přispívá k udržitelnosti a ochraně životního prostředí, což může pozitivně ovlivnit pověst firmy a zvýšit její důvěryhodnost u zákazníků. Dlouhodobě bude firma profitovat z nižších provozních nákladů a větší ekologické odpovědnosti, což může přinést konkurenční výhodu na trhu. Celkově řečeno, fotovoltaika pro firmy představuje investici do budoucnosti s mnoha dlouhodobými přínosy.

Snížení nákladů na elektřinu díky fotovoltaice: Přínosy pro rodinné domy a firmy

Rodinné domy potřebují solární panely

Solární panely jsou skvělým řešením pro snižování nákladů na elektřinu a přispívání k udržitelné energetické budoucnosti. Ať už jste majitel rodinného domu nebo vedete prosperující firmu, výhody, které solární systémy přinášejí, jsou nespočetné. S naší odbornou expertízou v oblasti fotovoltaiky a obnovitelných zdrojů energie vám přinášíme efektivní solární řešení na míru. Od kompletní dodávky a instalace až po servis a monitoring solárního systému, vše je navrženo tak, abyste dosáhli maximálního výkonu a úspor.

Nechte slunce pracovat pro vás a prozkoumejte široké spektrum výhod, které nabízíme. Od snížení nákladů na elektřinu až po ekologický přínos pro životní prostředí, solární panely jsou investicí do vaší energetické nezávislosti a zelenější budoucnosti. Naučte se, jak vybrat ideální solární systém pro vaše potřeby, sledujte produkci a úspory online a objevte moderní trendy v oblasti fotovoltaiky. Ať už jste vlastníkem rodinného domu nebo podnikatelem, naše řešení jsou připravena vám pomoci dosáhnout svých cílů a snížit náklady na elektřinu.

Připravte se na slunečnou budoucnost a dejte svému domovu nebo firmě nový impuls s našimi solárními systémy. Spolehněte se na naši dlouholetou zkušenost, profesionální přístup a osobní péči. Vaše ekonomická úspora a pozitivní vliv na životní prostředí jsou v našem srdci.

Jak vybrat ideální solární systém pro váš rodinný dům nebo firmu
Solární panely určené pro firmy sníží náklady za energie i pro penzion

Výběr ideálního solárního systému pro váš rodinný dům nebo firmu vyžaduje důkladné zvážení a pečlivé plánování. Začněte tím, že posoudíte své energetické potřeby a cíle, jako je snížení nákladů na elektřinu, zvýšení energetické nezávislosti a ochrana životního prostředí.

Za prvé, zjistěte si, kolik elektřiny vaše domácnost nebo firma spotřebovává průměrně za měsíc. To nám pomůže spočítat potřebný výkon solárního systému a velikost instalace. Dále stanovíme rozpočet a potvrdíme, zda můžete využít konkrétní dotace nebo daňové úlevy na podporu financování.

Při výběru solárního systému mějte na paměti také fyzické podmínky vašeho domu nebo firemního areálu. Zjistěte, jaké místo máte k dispozici pro instalaci panelů a zda je na něm dostatečně slunečního záření. Rovněž se zamyslete nad tím, zda preferujete solární panely na střeše, na fasádě budovy nebo v samostatném solárním parku.

Nezapomeňte se poradit s odborníky v oblasti fotovoltaiky, kteří vám mohou nabídnout individuální poradenství a navrhnout optimální řešení pro vaše potřeby. Ať už se rozhodnete pro fotovoltaické elektrárny s bateriemi pro akumulaci energie nebo jiné doplňkové prvky, pamatujte na důležitost správného monitoringu systému. Sledování produkce elektřiny a úspor v reálném čase vám umožní optimalizovat využití solárního systému a dosáhnout maximálních výkonů.

Vybrat ideální solární systém může být náročné, ale s dostatečnou přípravou a vedením odborníků od společnosti VOLTIN najdete řešení, které splní vaše očekávání a přinese vám mnoho výhod.

Monitoring solárního systému: Sledujte produkci a úspory online

Sledování výkonu a úspor vašeho solárního systému je klíčové pro optimalizaci provozu a využití. Díky moderním technologiím je dnes možné online monitorovat produkci elektřiny z vašich solárních panelů a sledovat, kolik energie je generováno, kolik spotřebováno a uloženo v baterii.

Systém monitoringového softwaru vám umožní sledovat výkon solárních panelů v reálném čase a analyzovat, jaké faktory ovlivňují jejich produkci. Díky tomu můžete snadno identifikovat případné problémy nebo poruchy a rychle na ně reagovat.

Sledování úspor je také klíčové pro zhodnocení návratnosti investice do solárních panelů. Online monitorování vám poskytne přesný přehled o tom, kolik elektřiny vaše solární zařízení vyprodukovalo a kolik peněz jste ušetřili díky sníženým nákladům na elektřinu.

Díky možnosti sledovat data online můžete být stále informováni o stavu vašeho solárního systému a mít jistotu, že pracuje efektivně a bez problémů. V případě potřeby mohou technici VOLTIN vzdáleně monitorovat váš systém a poskytnout vám okamžitou pomoc a podporu.

S online monitoringem solárního systému získáte kompletní přehled o jeho výkonu a úsporách, což vám umožní maximalizovat výhody solární energie a přispět k udržitelnému a ekonomičtějšímu provozu vašeho domova nebo firmy.

Rozšíření fotovoltaického systému: Přidejte baterii a zvyšte vlastní spotřebu elektřiny

Rozšíření solárního systému o baterii pro akumulaci elektřiny je skvělým způsobem, jak využít potenciál vaší solární elektrárny ještě lépe. Baterie vám umožní uchovávat přebytečnou elektřinu vyrobenou ze solárních panelů, kterou můžete využít v době, kdy slunce nesvítí, nebo kdy je vaše spotřeba elektřiny vyšší než produkce solárního systému.

Tímto způsobem můžete maximalizovat vlastní spotřebu vyrobené elektřiny a snížit závislost na dodávkách elektřiny ze sítě. To vám nejen umožní ušetřit na nákladech za elektřinu, ale také přispěje k ochraně životního prostředí a snížení emisí skleníkových plynů.

Rozšíření solárního systému o baterii pro akumulaci elektřiny přináší mnoho výhod, které mohou výrazně zlepšit vaši energetickou nezávislost a snížit náklady na elektřinu. Zde je několik klíčových výhod tohoto rozšíření:

  1. Využití přebytku elektřiny: Baterie umožňuje uchovávat elektřinu vyrobenou ze solárních panelů, kterou vaše domácnost nepotřebuje v okamžiku její výroby. Tuto přebytečnou elektřinu můžete využít v době, kdy slunce nesvítí nebo kdy je vaše spotřeba elektřiny vyšší než produkce solárního systému. Tím se minimalizuje plýtvání energií a zvýší se vlastní spotřeba vyrobené elektřiny.
  2. Snížení nákladů na elektřinu: Díky baterii můžete využít větší množství vlastní vyrobené elektřiny, což znamená, že budete méně závislí na nákupu elektřiny od energetických společností. To se projeví v nižších účtech za elektřinu a můžete dosáhnout dlouhodobých úspor.
  3. Záloha v případě výpadku: Pokud máte baterii, můžete být více nezávislí na dodávkách elektřiny ze sítě. V případě výpadku elektřiny vám baterie umožní pokračovat v provozu důležitých zařízení, jako jsou chladnička, osvětlení nebo bezpečnostní systémy.
  4. Ekologičtější řešení: Využitím baterie pro akumulaci vyrobené elektřiny snižujete zátěž na distribuční síť a snižujete potřebu výroby elektřiny z fosilních paliv. Tím přispíváte k ochraně životního prostředí a snižování emisí skleníkových plynů.
  5. Flexibilita a kontrola: Baterie vám poskytuje větší flexibilitu a kontrolu nad vaší energetickou spotřebou. Můžete si lépe naplánovat, kdy a jak využijete vyrobenou elektřinu, a optimalizovat tak využití solárního systému dle vašich potřeb.

Rozšíření solárního systému o baterii je tedy skvělým krokem k dosažení větší energetické nezávislosti a snížení nákladů na elektřinu. Pokud se rozhodujete pro tento krok, je důležité vybrat spolehlivého a zkušeného dodavatele, který vám poskytne kvalitní baterii a zajistí profesionální instalaci a servis. Společnost VOLTIN má bohaté zkušenosti s instalací solárních systémů s bateriemi a ráda vám pomůže s realizací vašeho projektu.

Výhody solárních panelů

Instalace solárních panelů ve vaší domácnosti nebo firmě má řadu výhod. Zde je jen několik:

  1. Snížené náklady na energii: Jakmile jsou vaše solární panely nainstalovány, můžete začít vyrábět vlastní elektřinu, což znamená, že budete méně závislí na síti. To může výrazně snížit vaše účty za energii a z dlouhodobého hlediska ušetřit peníze.
  2. Zvýšená hodnota nemovitosti: Solární panely jsou cenným aktivem, které může zvýšit hodnotu vašeho majetku při dalším prodeji. Kupující domů stále více hledají ekologické funkce a solární panely jsou atraktivním doplňkem, který může vaši nemovitost odlišit.
  3. Ekologické výhody: Solární panely jsou obnovitelným zdrojem energie, který neprodukuje žádné škodlivé emise. Vyrábením vlastní elektřiny snižujete svou uhlíkovou stopu a přispíváte k ochraně životního prostředí.
  4. Nízká údržba: Solární panely vyžadují velmi malou údržbu a mohou vydržet desítky let. To znamená, že si můžete užívat výhod solární energie, aniž byste se museli starat o časté opravy nebo výměny.

Solární panely jsou fantastickou investicí pro majitele domů, kteří chtějí ušetřit na účtech za elektřinu a snížit svou uhlíkovou stopu. Stále populárnější jsou také jako alternativní zdroj energie v podnicích a průmyslových odvětvích. Ve společnosti VOLTIN se specializujeme na instalaci a údržbu vysoce kvalitních solárních panelů, které jsou nákladově efektivní a šetrné k životnímu prostředí.

Solární panely jsou obvykle instalovány na střechách, ale mohou být také instalovány na zemi nebo na sloup.

Druhy solárních panelů

Existuje několik druhů solárních panelů, které se liší svými vlastnostmi a technologiemi výroby. Mezi nejběžnější druhy solárních panelů patří:

  • Monokrystalické solární panely: Tyto panely jsou vyrobeny z jednoho krystalu křemíku a mají jednotnou černou barvu. Jsou efektivní a dosahují vysokého výkonu, ale jsou také dražší než jiné druhy panelů.
  • Polykrystalické solární panely: Tyto panely jsou vyrobeny z více krystalů křemíku a mají typicky modravou barvu. Jsou levnější než monokrystalické panely, ale mají o něco nižší účinnost.
  • Tenkovrstvé solární panely: Tyto panely jsou vyrobeny z tenkých vrstev fotovoltaických materiálů, jako je amorfický křemík nebo CdTe. Jsou lehčí a flexibilnější než krystalické panely, ale mají nižší účinnost.
  • Bifaciální solární panely: Tyto panely mají schopnost zachytávat sluneční záření ze zadní strany, což zvyšuje jejich výkon. Mohou být krystalické nebo tenké vrstvy.
  • Hybridní solární panely: Tyto panely kombinují fotovoltaickou technologii s termickým kolektorem pro využití sluneční energie k výrobě elektřiny a ohřevu vody současně.

Každý druh solárního panelu má své výhody a omezení, a vhodný výběr závisí na specifických potřebách a podmínkách každého projektu.

Cena solárních panelů

Cena solárních panelů se liší v závislosti na různých faktorech, jako je výkon, kvalita materiálů a výrobce. Na trhu lze najít širokou škálu solárních panelů, ale nejprodávanější modely se pohybují v cenovém rozpětí od 3900 Kč do 6000 Kč za jeden panel. Společnost VOLTIN nabízí široký výběr kvalitních solárních panelů od renomovaných výrobců za konkurenceschopné ceny, které jsou přizpůsobeny individuálním potřebám našich zákazníků.

Údržba solárních panelů

Solární panely vyžadují velmi malou údržbu, ale je důležité je udržovat čisté a bez nečistot. Je třeba provádět pravidelné kontroly, aby se zajistilo, že panely správně fungují. Doporučuje se nechat panely odborně zkontrolovat a vyčistit každé 1-2 roky. VOLTIN poskytuje roční kompletní prohlídku solární elektrárny ZDARMA.

Jak fungují solární panely

Fotovoltaika pro firmy i rodinné domy

Solární panely fungují tak, že přeměňují sluneční světlo na elektřinu prostřednictvím procesu zvaného fotovoltaický efekt. Tento proces zahrnuje použití fotovoltaických článků, které jsou vyrobeny z materiálů, jako je křemík, k zachycení slunečního světla a jeho přeměně na elektřinu.

Elektřina vyrobená vašimi solárními panely je stejnosměrný proud (DC), který není kompatibilní se standardním střídavým proudem (AC) používaným ve většině domácností a podniků. Abyste mohli využívat elektřinu vyrobenou vašimi solárními panely, je třeba ji přeměnit na střídavý proud pomocí invertoru.

Jak funguje solární panel v zimě

Solární panely mají schopnost fungovat i v zimních měsících, i když méně intenzivně než v letních měsících. I v zimě poskytují sluneční paprsky dostatečné množství energie k tomu, aby solární panely produkovaly elektrický proud. Avšak kvůli kratšímu slunečnímu svitu a nižší slunečnímu záření může výkon solárních panelů být snížen. Navíc, pokud je panel pokryt sněhem, jeho výkon se může ještě více snížit.

Pro optimální fungování solárních panelů v zimě je důležité zajistit, aby byly umístěny ve správném úhlu, který umožní co největší absorpci slunečního záření. Pravidelné odstraňování sněhu a ledových nánosů z panelů také pomáhá udržet jejich výkon na co nejvyšší úrovni.

I přes menší výkon jsou solární panely stále výhodným způsobem výroby elektrické energie i v zimních měsících. Pomáhají snížit spotřebu klasické elektrické energie a přispívají k udržitelnosti a šetrnosti životního prostředí. Pro ty, kteří chtějí využívat obnovitelné zdroje energie po celý rok, může být zajímavou volbou i kombinace solárních panelů s jinými technologiemi, jako jsou solární termální panely nebo záložní baterie pro akumulaci energie.

Energetická účinnost solárních panelů

Solární panely a jejich energetická účinnost mají klíčový vliv na výkon a efektivitu fotovoltaických systémů. Energetická účinnost solárních panelů je zpravidla udávána v procentech a vyjadřuje, kolik sluneční energie je schopen panel využít k výrobě elektrické energie. Čím vyšší je účinnost, tím více energie je možné získat ze solárního panelu.

Moderní technologie umožňují výrobu solárních panelů s vysokou energetickou účinností, které dosahují hodnot přes 20 %. To znamená, že více než pětinu sluneční energie je možné přeměnit na elektrickou energii. Tuto vysokou účinnost dosahují zejména monokrystalické a polykrystalické panely.

Důležité je také brát v úvahu, že účinnost solárních panelů se může lišit v závislosti na okolních podmínkách, jako je teplota, osvětlení nebo úhel dopadu slunečního záření. Proto je důležité umístit solární panely na vhodné místo, které umožní jejich optimální výkon.

Společnost VOLTIN se věnuje navrhování solárních systémů pro naše zákazníky, a to včetně optimální pozice a náklonu instalace solárních panelů. Náš tým odborníků zohledňuje jedinečné potřeby každého zákazníka a pečlivě analyzuje geografickou polohu, případné stínění a další faktory, které ovlivňují výkonnost solárního systému. Díky tomu jsme schopni přesně určit nejvhodnější umístění panelů a jejich optimální náklon, což zaručuje maximální výrobu elektřiny.

Investice do vysoce účinných solárních panelů se může rychle vrátit prostřednictvím úspor na elektřině a dlouhodobě sniženým nákladů na energie. Solární energetika je ekologicky šetrným způsobem výroby elektřiny, který přispívá k udržitelnosti životního prostředí a snižování emisí skleníkových plynů.

Výběr kvalitních a efektivních solárních panelů je klíčový pro dosažení co nejlepších výsledků a dlouhodobou spolehlivost fotovoltaického systému. Proto je dobré se poradit s odborníky a vybrat si takový systém, který bude odpovídat individuálním potřebám a podmínkám vašeho domova nebo firmy.

Instalace solárních panelů

Ve společnosti VOLTIN nabízíme komplexní službu instalace solárních panelů, která zahrnuje:

  1. Hodnocení místa: Posoudíme vaši nemovitost, abychom určili nejlepší umístění solárních panelů a vyloučili, že zde nebudou žádné překážky, které by mohly ovlivnit jejich výkon.
  2. Návrh a plánování: Ve spolupráci s vámi navrhneme systém solárních panelů, který splňuje vaše energetické potřeby a odpovídá vašemu rozpočtu.
  3. Instalace: Náš tým zkušených techniků nainstaluje solární panely rychle a efektivně a zajistí, že jsou správně připojeny k vašemu elektrickému systému.
  4. Údržba a podpora: Nabízíme průběžnou údržbu a podporu, abychom zajistili, že vaše solární panely budou i v nadcházejících letech fungovat se špičkovým výkonem.

Reference fotovoltaických elektráren

Úspěšné solární projekty od VOLTIN na Refsite přináší přehled působivých referencí naší společnosti, které potvrzují kvalitu našich solárních elektráren a profesionální přístup. Prozkoumejte svědectví našich spokojených zákazníků a inspirujte se jejich úspěšnými příběhy, které ukazují, jak jsme proměnili jejich domovy v energeticky soběstačné a ekologické prostory. Připojte se k nám a získejte spolehlivý a udržitelný zdroj čisté energie ze slunce i vy!

Ve společnosti VOLTIN jsme hrdí na poskytování vysoce kvalitních služeb instalace a údržby solárních panelů, které jsou přizpůsobeny tak, aby vyhovovaly jedinečným potřebám každého z našich klientů. Zde je jen několik důvodů, proč byste si měli vybrat právě nás:

  1. Zkušenosti: Náš tým má dlouholeté zkušenosti v solárním průmyslu a používáme nejnovější technologie a techniky, abychom zajistili našim klientům co nejlepší výsledky.
  2. Kvalitní produkty: Používáme pouze solární panely a komponenty nejvyšší kvality, abychom zajistili, že naši klienti vytěží ze své investice maximum.
  3. Řešení na míru: Úzce spolupracujeme s našimi klienty při navrhování a instalaci systémů solárních panelů, které jsou přizpůsobeny tak, aby splňovaly jejich specifické energetické potřeby a rozpočet.
  4. Vynikající zákaznický servis: Jsme odhodláni poskytovat vynikající zákaznický servis a podporu a jsme vždy k dispozici, abychom odpověděli na jakékoli otázky nebo obavy, které naši klienti mohou mít.
Ušetřete na elektřině s našimi solárními panely pro firmy i rodinné domy

Rádi byste snížili náklady na elektřinu v rodinném domě? Máme pro Vás řešení! Nabízíme kvalitní solární panely s nejvyšší účiností na trhu, které dokáží výrazně snížit Vaše náklady na energie. S našimi solárními panely můžete být nezávislí na dodavateli elektřiny a zároveň přispět k ochraně životního prostředí.

Nečekejte a začněte šetřit na svých nákladech na elektřinu s našimi solárními panely. Kontaktujte nás ještě dnes a nechte si připravit nezávaznou nabídku přímo pro Váš domov.

Fotovoltaika pro seniory

Nízkopříjmové domácnosti v České republice budou moci od května 2023 žádat o dotaci na instalaci solárních systémů na ohřev vody v rámci programu Nová zelená úsporám (NZÚ) Světlo. Program nabídne až 90 000 Kč za nákup a instalaci fotovoltaických nebo solárních termických systémů. Druhá fáze programu je zaměřena na seniory, osoby se zdravotním postižením a osoby pobírající příspěvek na bydlení. Iniciativa je součástí úsilí země snížit emise uhlíku a podporovat využívání obnovitelné energie. V prvním čtvrtletí roku 2023 bylo v České republice podáno přes 21 500 žádostí o solární panely, což je trojnásobek žádostí z předchozího roku.

Více informací je v článku Solární panely pro seniory.

Reference na společnost VOLTIN a její realizace si přečtěte ZDE.
Článek Jak řešit přetoky z FVE.
Časté dotazy o solárních panelech najdete zde

OPTIMIZÉR zvýší výkon každého solárního panelu

Realizace fotovoltaických elektráren pro rodinné domy
Power Purchase Agreement pro firmy

Zdroj: VOLTIN BLOG

Klíčová slova: Solární panely, Fotovoltaika, Rodinné domy, Firmy, Solární elektrárny, Úspora elektřiny, Instalace solárního systému, Baterie pro akumulaci elektřiny, Výhody solární energie, Snížení nákladů na elektřinu, Ekologická elektřina, Solární technologie, Solární panelové systémy, Solární střešní panely, Fotovoltaické elektrárny, Solární systém na míru, Energetická nezávislost, Solární trendy, Solární energetické řešení, Solární technologie pro domácnosti

Nezávazná poptávka
VOLTIN BLOG: Robert Kolman
Robert Kolman
OK
Ověřený autor
Konzultace zdarma

Chci sjednat konzultaci s technikem zdarma

Projektant solární elektrárny

Chci sjednat konzultaci s technikem

Technik přijede, probereme vaše možnosti a sestavíme nabídku na míru

Odeslání souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Děkujeme! Vaši poptávku jsem přijali.
Oops! Něco se pokazilo při odesílání formuláře.
Close