Business VOLTIN BLOG

Exkluzivní: Nové partnerství mezi VOLTIN a Dražice Solar 2024

Vstupte do éry obnovitelné energie s novým milníkem v solární technologii: objevte, jak partnerství mezi VOLTIN a Dražice Solar otevírá nové možnosti v oblasti solárních elektráren. Od ledna 2024 se tyto dvě přední české společnosti spojují, aby přinesly revoluční změny na trh s obnovitelnou energií. S využitím pokročilých střídačů Dražice Solar a odborných znalostí VOLTIN se otevírá cesta k efektivnějším, udržitelnějším a technicky podporovaným solárním řešením pro domácnosti, střední i velké firmy a továrny. Přečtěte si více o tom, jak tato spolupráce nastavuje nové standardy v solární energetice a jak může prospět i Vám.

Fotovoltaické střídače Dražice Solar jsou nově v nabídce VOLTIN na realizaci solárních elektráren. Objevte špičkové řešení se zajímavou cenou a zárukou na střídače

Spojení sil: jak nová partnerství formují budoucnost solárních elektráren

Praha, Česká republika - Od ledna 2024 se otevírá nová kapitola ve světě solární energetiky. České společnosti VOLTIN a Dražice Solar oznámily rozsáhlou spolupráci, která přinese značné změny v nabídce solárních technologií. Toto partnerství znamená významný krok vpřed pro obě firmy a zákazníky, kteří hledají efektivní a udržitelná energetická řešení.

Revoluční rozšíření portfolia produktů o produkty Dražice Solar

S touto spoluprací VOLTIN rozšiřuje své portfolio o fotovoltaické střídače Dražice Solar. Tyto střídače budou nyní integrovány do návrhů solárních elektráren VOLTIN, což přináší zákazníkům unikátní možnost mít solární systémy navržené přímo na míru jejich potřebám. Výhodou bude mj. záruka a rozšíření o lokální servis přímo od společnosti Dražice Solar.

Baterie a bateriové systémy Dražice Solar také nabízíme

Dražice Solar, jako přední český poskytovatel fotovoltaických řešení, nyní rozšiřuje naše portfolio o špičkové baterie a bateriové systémy. Tyto inovativní produkty se zárukou 10 let představují klíčovou součást moderních solárních instalací a jsou navrženy tak, aby optimalizovaly využití solární energie v komerčních i rezidenčních aplikacích. Baterie a bateriové systémy od Dražice Solar jsou synonymem pro vysokou účinnost, dlouhou životnost a bezpečnost. Umožňují efektivní skladování energie, což zajišťuje její dostupnost i mimo vrcholové sluneční hodiny. Tím Dražice Solar přispívá k revoluci v oblasti obnovitelné energie a otevírá nové možnosti pro ekologicky udržitelné a ekonomicky efektivní energetické řešení.

Aktuální informaci a specifikace naleznete na stránce Baterie a bateriové systémy Dražice Solar.

FOTOVOLTAICKÝ REZIDENČNÍ STŘÍDAČ DRAŽICE IN.COMPACT

Technické benefity fotovoltaických střídačů Dražice Solar

Střídače Dražice Solar jsou známé svou vysokou účinností, dlouhodobou spolehlivostí a adaptabilitou pro různé typy solárních instalací. Mezi jejich klíčové technické parametry patří duální MPPT, integrovaný DC odpojovač, a výkonová řada 3.0–15.0 kW pro modely IN.COMPACT. Tyto střídače nabízí maximální účinnost až 98,3 %, nízké startovací napětí a velmi široký napěťový rozsah MPPT. Dále jsou vybaveny funkcemi jako 200 % předimenzování DC vstupu, 110 % přetížení výstupu (mimo model 15.0k), IP 66 třída krytí, integrovaná přepěťová ochrana a smart řízení, včetně možností pro monitoring (Wifi/LAN/4G). Tyto střídače zajistí maximální výkon a efektivitu pro každý solární projekt, čímž napomáhají ke zvyšování energetické účinnosti a snižování dopadů na životní prostředí.

Aktuální informace o produktech naleznete na stránce Fotovoltaické střídače Dražice Solar.

Fotovoltaický Komerční On-Grid Střídač Dražice Solar in.entity M

Fotovoltaický komerční on-grid střídač Dražice Solar in.entity M představuje špičku v oblasti solárních střídačů. Navržený pro maximální efektivitu a spolehlivost, tento střídač je ideální pro komerční solární elektrárny, nabízející široké možnosti aplikace a adaptace na specifické potřeby uživatele.

Klíčové vlastnosti a výhody

  • Vysoká účinnost: Maximální účinnost střídače zaručuje optimální využití solární energie, což vede k nižším nákladům a vyššímu výnosu z investice.
  • Pokročilé technologické funkce: in.entity M může obsahovat funkce jako je duální MPPT vstup pro lepší adaptabilitu na různé typy solárních panelů a instalací.
  • Robustní konstrukce a spolehlivost: Odolné provedení zajišťuje dlouhodobou spolehlivost za různých provozních podmínek.
  • Inteligentní řízení a monitorování: Možnost dálkové správy a monitorování střídače umožňuje snadné sledování a optimalizaci provozu.
FOTOVOLTAICKÝ KOMERČNÍ ON-GRID STŘÍDAČ DRAŽICE IN.ENTITY M

Technické specifikace:

  • Výkonová řada: Detailní informace o výkonových specifikacích střídače, například rozsah od 50 kW do 60 kW.
  • Rozsah napětí MPPT a proudové kapacity: Informace o elektrických parametrech, které umožňují efektivní přizpůsobení se různým solárním systémům.

Aplikace

  • Komerční využití: Ideální pro velké solární projekty, jako jsou průmyslové střechy, solární parky a další komerční aplikace.

Tato unikátní kombinace vlastností a vyspělých technologií činí střídače Dražice Solar ideální volbou pro moderní solární elektrárny, a to jak pro rezidenční, tak komerční využití. Jejich adaptabilita a technická vyspělost umožňuje VOLTIN navrhovat a implementovat efektivnější a udržitelnější solární řešení pro své zákazníky.

Bezkonkurenční technická podpora a služby

Jedním z hlavních přínosů této spolupráce je poskytování bezkonkurenční technické podpory. Na rozdíl od jiných střídačů na trhu, zákazníci získají od Dražice Solar bez navýšení ceny komplexní technickou podporu, což zahrnuje pomoc při poruchách střídače nebo řešení nestandardních situací. Tato podpora je klíčová, zejména v případech, kdy je vyžadována okamžitá reakce nebo když se jedná o specifické technické výzvy.

Dražice Solar poskytuje nejen technickou podporu na dálku, ale zároveň nabízí důležitou lokální podporu prostřednictvím školených techniků a servisních týmů. To znamená, že v případě potřeby je možné zajistit rychlou a efektivní opravu nebo údržbu přímo na místě. Lokální podpora je neocenitelná, zejména v průmyslových aplikacích, kde každá hodina výpadku může znamenat značné finanční ztráty.

Kromě toho společnost Dražice Solar poskytuje podrobné školení a technické materiály, což umožňuje projektantům a technikům VOLTIN lépe porozumět funkcím a možnostem střídačů. Tím se zvyšuje schopnost efektivně integrovat tyto systémy do komplexních solárních řešení a zaručuje, že každý solární projekt bude vykazovat optimální výkon a spolehlivost.

Výsledkem je, že zákazníci nejen získají přístup k špičkovým technologickým řešením, ale také mohou očekávat nadstandardní úroveň servisu a podpory, která je v solárním odvětví nezbytná pro dlouhodobý úspěch a udržitelnost.

Budoucnost je zde: Udržitelná energie díky inovacím

Tato spolupráce je více než jen obchodní partnerství; je to krok směrem k udržitelnější a inovativnější budoucnosti v oblasti solární energetiky. S kombinací špičkových produktů a odborných služeb VOLTIN a Dražice Solar vytvářejí nový standard v oboru.

Kde zakoupit produkty Dražice Solar

Pokud hledáte inovativní a kvalitní produkty Dražice Solar, jako jsou baterie, bateriové systémy a fotovoltaické střídače, neváhejte se obrátit na nás. Od roku 2024 aktivně navrhujeme a integrujeme tyto prvotřídní produkty do našich solárních elektráren, abychom vyhověli vašim specifickým potřebám a přáním. Jsme připraveni nabídnout vám řešení na míru, které bude nejen efektivní, ale i spolehlivé pro váš solární projekt.

Náš tým expertů vám poskytne podrobné informace o produktech Dražice Solar a pomůže vám najít optimální řešení pro vaše energetické požadavky. Ať už plánujete instalaci v domácnosti nebo ve vaší firmě, jsme zde, abychom vám pomohli najít nejlepší možnost, která odpovídá vašim cílům v oblasti obnovitelné energie.

Nečekejte a kontaktujte nás ještě dnes, abychom společně našli ideální řešení pro váš solární systém.

Společnost VOLTIN

Na portálu Refsite najdete hodnotné zkušenosti našich klientů s použitím solárních panelů a elektráren od VOLTIN pro rodinné domy a firmy. Naše spokojené zákazníky spojuje nejen úspora na energiích, ale i vědomí, že přispívají k udržitelné budoucnosti. Naši odborníci přizpůsobují solární řešení individuálním potřebám každého klienta, ať už se jedná o menší rodinný dům nebo rozsáhlou firmu. Sledování úspor, výkonu a efektivity je snadné díky moderním technologiím, kterýmin aše systémy vynikají. Věříme, že pozitivní zpětná vazba našich zákazníků je nejlepším důkazem kvality naší práce a spolehlivosti našich solárních elektráren.

O společnosti Dražice Solar

Družstevní závody Dražice-Strojírna s.r.o., česká firma, se specializuje na výrobu ohřívačů vody a je předním evropským výrobcem. Exportuje do více než 25 zemí světa a je známá svými inovacemi a tradiční kvalitou. Na jejich webových stránkách dzd-solar.cz naleznete fotovoltaická řešení, nabízejí různé solární energetické systémy pro domácí použití, včetně možností dotací, integrace s tepelnými čerpadly a možností pro energetickou soběstačnost. Pro více informací navštivte jejich webové stránky.

Zdroj: VOLTIN BLOG, Refsite, Nová Zelená úsporám pro bytové domy, Kolman SEO Optimalizace

Klíčové pojmy: Dražice Solar, Fotovoltaické střídače, Fotovoltaické elektrárny, solární panely, fotovoltaika, solární panely, snížení nákladů na elektřinu, bytové domy, SVJ.

Nezávazná poptávka
VOLTIN BLOG: Robert Kolman
Robert Kolman
OK
Ověřený autor
Konzultace zdarma

Chci sjednat konzultaci s technikem zdarma

Projektant solární elektrárny

Chci sjednat konzultaci s technikem

Technik přijede, probereme vaše možnosti a sestavíme nabídku na míru

Odeslání souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Děkujeme! Vaši poptávku jsem přijali.
Oops! Něco se pokazilo při odesílání formuláře.
Close