Business VOLTIN BLOG

Dotace na solární panely pro bytová družstva a SVJ

Zvýhodněná dotační podpora pro renovaci bytových domů, kterou nabízí Státní fond životního prostředí ČR. Žadatelé, včetně SVJ, obcí, neziskových organizací a dalších subjektů, se dozví o možnostech financování energeticky úsporných opatření, včetně zateplení, výměny oken a využití obnovitelných zdrojů energie. Bonusové plnění a výše dotace nabádá k investicím do snížení nákladů za energie bytových domů.

Dotace na solární panely pro bytová družstva a SVJ

Získejte dotaci na solární panely: Výhody pro bytová družstva a SVJ

V úterý 19. září 2023 v 10:00 hodin zahajuje Státní fond životního prostředí České republiky přijímání žádostí o dotace na solární panely pro majitele bytových domů. Mohou o ni žádat jak fyzické a právnické osoby, sdružení vlastníků jednotek SVJ, tak i obce, veřejná správa, příspěvkové organizace, nadace, školy a další instituce.

Pro všechny zájemce je tu skvělá příležitost – mohou požádat o investiční podporu na modernizaci bytových domů. Tato podpora zahrnuje široké spektrum opatření, včetně zateplení, výměny oken a zdrojů vytápění. Můžete také získat finanční pomoc na instalaci solárních panelů. Navíc jsou podporována opatření, která zlepšují hospodaření s vodou a podporují ekologii, například zakládání solárních zelených střech. A to není vše! Pro ty, kteří jsou na cestách ekologickou dopravou, jsou k dispozici dotace na dobíjecí stanice pro elektromobily, tzv. Wallboxy.

Využijte tuto jedinečnou příležitost a přeměňte váš bytový dům na moderní a energeticky efektivní místo k bydlení, čímž si jako SVJ snížíte náklady za energie.

Výše dotace může dosáhnout až 50 % vynaložených nákladů, v případě obcí, veřejné správy, neziskových organizací a dalších veřejných subjektů může vyšplhat až na 70 %. Bonusové plnění nabídne 20 tisíc korun za každou kombinaci opatření, žadatelům z regionů podporovaných státem bude dotace navýšena o 10 % z celkové částky.

SVJ a bytová družstva mohou čerpat finanční prostředky předem, a navíc získají bonus až 150 tisíc korun za každou nízkopříjmovou domácnost a sociální byt. Více informací na téma Dotace pro SVJ a bytová družstva.

Dotace na solární panely pro bytová družstva a SVJ

VOLTIN - Experti na fotovoltaiku pro bytové domy a SVJ, zajistí i dotace

VOLTIN má certifikát Spolehlivá firma

VOLTIN je hrdým členem přední České Fotovoltaické Asociace, což potvrzuje jeho postavení a angažovanost v oblasti solární energie. Tato asociace sdružuje přední odborníky a profesionály ve fotovoltaickém průmyslu, a společnosti jako VOLTIN se těší jejímu uznání a podpoře. Navíc, VOLTIN je držitelem ocenění Spolehlivá firma udělovaného renomovanou organizací živé firmy.cz. Toto ocenění potvrzuje vysokou kvalitu, spolehlivost a profesionální přístup VOLTIN k poskytování solárních řešení.

Pokud navštívíte stránky o společnosti VOLTIN na serverech Praha.euFirmy.cz, objevíte detailní profil společnosti VOLTIN. Tyto respektované webové platformy poskytují užitečné informace o firmách působících v České republice. Profil VOLTIN na těchto stránkách nabízí důležité údaje o společnosti, včetně jejích služeb, historie, hodnocení zákazníků a kontaktních údajů. To umožňuje čtenářům snadno získat přehled ospolečnosti a vyhledat všechny potřebné informace na jednom místě.

Kontaktujte nás ještě dnes!
Projektantka navrhuje fotovoltaické elektrárny pro bytové domy a SVJ

Pokud jste rozhodnuti investovat do fotovoltaické elektrárny, neváhejte a obraťte se na nás ještě dnes. Společnost VOLTIN vám poskytne nejlepší řešení pro výrobu levné energie dle vašich představ. Budeme rádi, pokud se stanete součástí naší spokojené klientely, která již využívá výhod solárních elektráren.

Zdroj: VOLTIN BLOG, Refsite, Nová Zelená úsporám pro bytové domy, Kolman SEO Optimalizace

Klíčové pojmy: Fotovoltaické elektrárny, solární panely, fotovoltaika, solární panely, snížení nákladů na elektřinu, bytové domy, SVJ.

Nezávazná poptávka
VOLTIN BLOG: Robert Kolman
Robert Kolman
OK
Ověřený autor
Konzultace zdarma

Chci sjednat konzultaci s technikem zdarma

Projektant solární elektrárny

Chci sjednat konzultaci s technikem

Technik přijede, probereme vaše možnosti a sestavíme nabídku na míru

Odeslání souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Děkujeme! Vaši poptávku jsem přijali.
Oops! Něco se pokazilo při odesílání formuláře.
Close