Business VOLTIN BLOG

Velkokapacitní baterie s wallboxy majitelům elektromobilů ušetří spoustu starostí i peněz

Hledáte účinné řešení pro nabíjení vašeho elektromobilu? S velkokapacitními bateriemi a wallboxem od společnosti VOLTIN si můžete v pohodlí domova snadno dobít své vozidlo a mít dostatek energie i pro domácnost. Čtěte dál a dozvíte se více o tom, jak vám naše inovativní řešení může ušetřit čas a peníze!

 Wallbox pro nabíjení elektromobilů

Úsporné, efektivní a pohodlné řešení pro nabíjení elektromobilů

Už vás nebaví spoléhat se na veřejné dobíjecí stanice pro váš elektromobil? Chcete mít větší kontrolu nad nabíjením? Chcete využívat auto přes den a v noci nabíjet? Nehledejte nic jiného než domácí nabíječku elektromobilů od společnosti VOLTIN jako doplněk k vaší solární elektrárně.

Při pořízení velkokapacitní baterie s wallboxem od společnosti VOLTIN získáte nezávislost na veřejných nabíjecích stanicích, snížíte náklady na nabíjení a získáte pohodlí a komfort nabíjení v pohodlí vašeho domova. Díky solárním panelům a nízkonapěťové baterii můžete navíc využívat vlastní obnovitelné zdroje energie a být tak ještě ekologičtější.

Zažijte novou éru elektromobility a solárních panelů. VOLTIN nabízí řešení pro stávající majitele elektromobilů v podobě široké nabídky wallboxů a velkokapacitních baterií. Zapomeňte na fronty a zbytečné náklady s veřejnými nabíjecími stanicemi a nabíjejte pohodlně doma ze solárních panelů. S nízkonapěťovým bateriovým řešením pro domácnosti a firmy už nebudete muset řešit nedostatek elektřiny. Garantujeme spolehlivost a kvalitu našich produktů a profesionální instalaci i servis. Vstupte do budoucnosti a užijte si bezpečné a ekonomické řešení pro vaše potřeby.

Výhodný balíček wallbox a velkokapacitní baterie

Vlastníte elektromobil a hledáte praktické a výhodné řešení pro jeho nabíjení doma? Společnost VOLTIN má pro vás ideální nabíjecí baliček, který vám umožní nabíjet vaše elektromobily pohodlně ve své garáži a zároveň zajistí dostatek elektřiny i pro běžný provoz vaší domácnosti. Balíček nabíjecí stanice Wallbox a velkokapacitní baterie, nabízené ve spojení se solárními panely, vám umožní nabíjet vaše elektromobily a ukládat přebytečnou energii ze slunce, čímž ušetříte spoustu peněz a přispějete k ochraně životního prostředí.

Díky nabíjecím stanicím Wallbox a velkokapacitním bateriím nemusíte řešit problémy s frontami a vysokými cenami u veřejných nabíjecích stanic.

Nabízené bateries kapacitami od 40kWh do 100kWh, mají kapacitu dostatečnou pro běžný chod domácnosti, ale i pro nabíjení elektromobilů. Tyto baterie jsou schopné udržet provoz domácnosti i v období s menším slunečním zářením, na rozdíl od běžně dodávaných baterií k fotovoltaickým elektrárnám.

S našimi nabíjecími stanicemi Wallbox a velkokapacitními bateriemi získáte kvalitní a spolehlivé řešení pro nabíjení vašeho elektromobilu z pohodlí vašeho domova. Využijte výhodné nabíjecí balíčky, minimalizujte náklady i starosti při nabíjení vašeho elektromobilu.

Zapomeňte na fronty a zbytečné vysoké náklady s veřejnými nabíjecími stanicemi
Zapomeňte na fronty a zbytečně vysoké náklady u veřejných nabíjecích stanic

Jak funguje nabíjení ze solárních panelů a jak na něj přecházet?

Nabíjení elektromobilů ze solárních panelů je velmi efektivní a ekologické řešení, které stále více majitelů elektromobilů využívá. Pro správné fungování tohoto systému je potřeba nejprve nainstalovat solární panely, které budou produkovat elektrickou energii. Ta bude dále využita k nabíjení velkokapacitní baterie, která následně bude sloužit jako zdroj elektřiny pro nabíjení elektromobilu. Pro přechod na nabíjení ze solárních panelů je potřeba zajistit kvalitní instalaci solárních panelů a velkokapacitní baterie, která bude schopna efektivně ukládat elektrickou energii. Je důležité využít kvalitní a certifikované komponenty a zajistit řádnou údržbu celého systému. Poté lze bez problémů přecházet na nabíjení ze solárních panelů a využívat tak ekologickou a cenově výhodnou alternativu k tradičnímu nabíjení elektromobilu.

Co je velkokapacitní bateriové úložiště

Velkokapacitní bateriové úložiště slouží k ukládání elektrické energie získané ze solárních panelů. Bateriové úložiště funguje tak, že solární panely vyrábějí elektrickou energii, která je následně uložena do baterie s dostatečnou kapacitou. Baterie energii udržují k dispozici pro pozdější použití. To znamená, že v době, kdy není dostatek slunečního záření pro výrobu energie ze solárních panelů, může být tato energie použita z bateriového úložiště, aby se zajistil chod domácnosti nebo nabíjení elektromobilu. Bateriové úložiště také může být použito jako záložní zdroj energie v případě výpadku sítě. Využití velkokapacitního bateriového úložiště zvyšuje efektivitu využití energie získané ze solárních panelů a umožňuje snížit náklady na energii.

Instalace a servis od společnosti VOLTIN, to je záruka kvality i jistá dotace

Profesionální instalace wallboxů a baterií

VOLTIN nabízí profesionální instalaci wallboxů a baterií pro vaše elektromobily. S našimi odborníky můžete mít jistotu, že všechny instalace budou provedeny s nejvyšší kvalitou, při dodržení veškerých bezpečnostních předpisů. Důležitost kvalitní instalace je klíčová pro správné fungování vašeho systému nabíjení. Navíc vám náš tým poradí, jak vybrat tu nejlepší možnost pro vaše potřeby a rozpočet.

Zajistíme dotaci i nezbytnou revizi

Samozřejmostí při naší profesionální instalaci wallboxů a baterií je nejen vysoká kvalita provedení, ale i zajištění revize a administrativy, která Vám umožní získat dotaci na pořízení celého systému.

Spolehlivý servis a údržba vašich zařízení

S radostí Vám nabízíme spolehlivý servis a údržbu vašich zařízení. Naši odborníci jsou připraveni poskytnout ty nejlepší služby, aby vaše zařízení fungovalo bez problémů a mohlo být využíváno naplno. Můžete se spolehnout na naši rychlost, kvalitu a profesionální přístup. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě.

Co jsou velkokapacitní baterie a jak fungují?

Velkokapacitní baterie jsou součástí nové generace domácích energetických řešení. Tyto baterie mají velkou kapacitu a umožňují ukládat energii ze solárních panelů, větrných elektráren a dalších zdrojů. V případě potřeby pak může být tato energie využita k napájení elektromobilu, domácnosti a dalších spotřebičů. Velkokapacitní baterie od společnosti VOLTIN mají vysokou kapacitu a dlouhou životnost, což zajišťuje spolehlivé a efektivní využití vaší domácí energie.

Jaké jsou hlavní výhody velkokapacitních baterií s Wallboxem od společnosti VOLTIN?

  • Nabíjení elektromobilů z pohodlí domova
  • Využití energie ze solárních panelů pro nabíjení elektromobilu
  • Snížení závislosti na veřejných nabíjecích stanicích
  • Zajištění dostatku energie pro domácnost i elektromobil
  • Dlouhá životnost baterie (7000 nabíjecích cyklů)
  • Profesionální realizace na základě potřeb zákazníka

Výhody domácí nabíječky elektromobilů

Domácí nabíječka elektromobilů od společnosti VOLTIN nabízí další klíčové výhody pro majitele elektromobilů.

  • Kompatibilita: Nabíječka je kompatibilní s širokou škálou elektromobilů, takže majitelé elektromobilů se nemusí obávat, zda bude jejich vozidlo kompatibilní s nabíječkou.
  • Flexibilita: Majitelé elektromobilů si mohou naplánovat své nabíjení tak, aby vyhovovalo jejich potřebám. Můžou si nastavit, kdy a jak dlouho bude vozidlo nabíjeno.
  • Komfort: Nabíječka je instalována přímo v domě majitele elektromobilu, což znamená, že se nemusí nikam daleko přemisťovat, aby nabili své vozidlo. Nabíječka je k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
  • Spolehlivost: Nabíječka od společnosti VOLTIN je navržena tak, aby byla spolehlivá a bezproblémová. Majitelé elektromobilů si mohou být jisti, že budou mít k dispozici funkční a spolehlivou nabíječku, která bude fungovat bez problémů. Všechny nabíječky jsou před uvedením na trh pečlivě testovány a splňují nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti.

Zároveň je nabíječka od společnosti VOLTIN navržena tak, aby byla odolná vůči povětrnostním podmínkám a vysokým teplotám. To znamená, že nabíječka bude fungovat i v náročných klimatických podmínkách bez jakýchkoli problémů.

Další výhodou nabíječky od společnosti VOLTIN je její jednoduchá údržba. Nabíječka je navržena tak, aby byla snadno přístupná pro údržbu a opravy. Pokud se objeví nějaký problém, lze ho rychle a snadno opravit bez nutnosti kontaktovat specialistu.

Celkově lze říci, že nabíječka elektromobilů od společnosti VOLTIN je spolehlivým a bezproblémovým řešením pro majitele elektromobilů, kteří chtějí nabíjet svá vozidla pomocí solární elektrárny.

Závěr

S tím, jak jsou elektromobily stále populárnější, stále roste potřeba spolehlivé a udržitelné nabíjecí infrastruktury. Domácí nabíječka elektromobilů VOLTIN jako součást jejich solární elektrárny poskytuje majitelům elektromobilů přizpůsobitelné, nákladově efektivní a ekologické řešení. Využitím obnovitelné energie k pohonu svých elektromobilů mohou uživatelé snížit svou uhlíkovou stopu a pomoci vytvořit udržitelnější budoucnost.

Pokud tedy hledáte spolehlivý a udržitelný způsob, jak nabíjet svůj elektromobil, kontaktujte společnost VOLTIN ještě dnes, abyste se dozvěděli více o jejich domácí nabíječce EV v rámci jejich solární elektrárny.

Často kladené otázky (FAQ)

Co je wallbox?

Wallbox je elektrická nabíjecí stanice určená pro dobíjení elektromobilů, která se instaluje většinou na stěnu budovy nebo domu. Wallboxy mají obvykle větší výkon než běžné nabíječky a umožňují rychlejší dobíjení elektromobilů. Díky připojení wallboxu k vlastní solární elektrárně mohou majitelé elektromobilů dobíjet své vozy pomocí čisté a obnovitelné energie. Wallboxy se také často využívají pro vyšší bezpečnost a ochranu elektromobilů při dobíjení.

Jak dlouho trvá nabití elektromobilu pomocí domácí nabíječky?

Doba nabíjení závisí na kapacitě baterie elektromobilu. Většinou trvá nabití přibližně 6 až 8 hodin.

Je nutné mít solární panely od společnosti VOLTIN pro zakoupení balíčku Wallbox s baterií?

Ne, solární panely nejsou nutné od nás, ale mohou být výhodné pro snížení nákladů na elektřinu.

Jaké jsou rozměry nabíječky WALLBOX?

Nabíječka VOLTIN má rozměry 40 x 25 x 12 cm.

Může být nabíječka VOLTIN instalována venku?

Ano, nabíječka je navržena tak, aby byla odolná vůči povětrnostním vlivům a může být instalována jak uvnitř, tak venku.

Má nabíječka bezpečnostní funkce pro ochranu před přepětím a přehřátím?

Ano, nabíječka je vybavena bezpečnostními funkcemi pro ochranu před přepětím, přehřátím a zkratem.

Jak vybrat správnou kapacitu baterie?

Kapacita baterie by měla být vybrána na základě potřeb uživatele, případně celé domácnosti. Pokud plánujete používat baterii pouze k nabíjení elektromobilu, měla by mít kapacitu odpovídající velikosti baterie vašeho vozu. Pokud máte v plánu používat baterii také pro zálohování elektřiny pro vaši domácnost, je třeba zohlednit i celkovou spotřebu energie v domácnosti. Je tedy důležité zvážit vaše potřeby a zvolit kapacitu baterie, která vám umožní používat ji tak, jak potřebujete, aniž byste museli příliš často dobíjet.

Co se stane, pokud je baterie prázdná? Nabije mi WALLBOX elektromobil?

Pokud je baterie zcela vybitá, WALLBOX ji sám o sobě nenabije. Musí být k dispozici nabitá baterie nebo alternativní zdroj elektřiny k jejímu nabití. Wallbox bez problémů nabije vozidlo elektřinou z distribuční sítě. V takovém případě WALLBOX funguje jako běžná nabíječka pro elektromobily.

Jak mohu získat domácí nabíječku od společnosti VOLTIN?

Chcete-li získat domácí nabíječku pro elektromobily od společnosti VOLTIN, kontaktujte naše specialisty, kteří vám pomohou vybrat vhodný typ a připraví projekt pro instalaci.

Jaké typy elektromobilů lze nabíjet domácí nabíječkou?

Domácí nabíječka pro elektromobily VOLTIN je navržena tak, aby byla kompatibilní s širokou škálou elektromobilů, včetně oblíbených modelů značek Tesla, Nissan a BMW. Vždy se však doporučuje ověřit u společnosti VOLTIN, zda je nabíjecí stanice kompatibilní s vaší konkrétní značkou a modelem elektromobilu.

Zdroj: VOLTIN BLOG

Klíčová slova: Elektromobilita, solární panely, nabíjecí stanice, wallbox, velkokapacitní baterie, domácí nabíjení, ekonomické řešení, nízkonapěťové baterie, ukládání energie, solární elektrárna, bezpečnost, VOLTIN BLOG.

Nezávazná poptávka
VOLTIN BLOG: Robert Kolman
Robert Kolman
OK
Ověřený autor
Konzultace zdarma

Chci sjednat konzultaci s technikem zdarma

Projektant solární elektrárny

Chci sjednat konzultaci s technikem

Technik přijede, probereme vaše možnosti a sestavíme nabídku na míru

Odeslání souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Děkujeme! Vaši poptávku jsem přijali.
Oops! Něco se pokazilo při odesílání formuláře.
Close