Business VOLTIN BLOG

Nyní AKCE na Solární panely pro rodinné domy

U nás neplatíte ani korunu před samotnou instalací solárních panelů na vaši střechu. Není třeba čekat měsíce na dokončení projektu. Naše zkušené týmy vlastních zaměstnanců vám zaručí rychlou montáž během tří měsíců. Navíc vám zajistíme kompletní administrativu včetně dotací. Po spuštění elektrárny začnete okamžitě šetřit na elektřině a navíc vám poskytneme bezplatný servis a kontrolu zařízení po celý první rok. Díky mobilní aplikaci budete mít neustálý přehled o výrobě, spotřebě a prodeji elektřiny. Užijte si výhody solárních panelů a staňte se Solárním baronem!

Solární panely rodinné domy
"Vyřídíme dotace a povolení za vás! Nechte nám starosti, vy se radujte z výhod!"

Neodolatelná akce: Solární panely na vaši střechu bez platby předem

Uvítali byste možnost nainstalovat solární panely bez jakékoliv platby předem? My vám to nyní umožníme! V rámci naší neodolatelné akce nám nemusíte platit ani korunu před dokončením instalace panelů na střechu vašeho rodinného domu.

Opatřete si výkonné solární panely, plaťte až po jejich úspěšné instalaci a začněte okamžitě šetřit na svých energetických nákladech. Solární energie nabízí nyní nevídanou příležitost pro bezpečnou a výnosnou investici!

Naši profesionální montéři zajistí rychlost a spolehlivost

Nečekáte rádi? My také ne!

Disponujeme vlastními zkušenými zaměstnanci, kteří zajistí montáž solárních panelů, ale i všech nezbytných komponent. Po podpisu smlouvy nám trvá pouhé tři měsíce, než budou solární panely plně funkční a připravené vám generovat čistou a udržitelnou elektřinu. Jsme nezávislý na externích firmách a jejich nepředvídatelných termínech, můžete se spolehnout na nás a naši rychlost a spolehlivost.

"Po podepsání smlouvy vám zajistíme montáž celé solární elektrárny do pouhých tří měsíců. Náš vlastní tým zkušených techniků se postará o rychlou instalaci panelů, takže nemusíte čekat na externí firmu, až bude mít volný čas"

Dotaci i nezbytná povolení zajistíme

S ohledem na vaši pohodlnost a spokojenost se staráme nejen o instalaci solárních panelů, ale také o veškerou administrativu spojenou s dotacemi a povoleními. Nechte nám starosti a my vám vypočítáme přesnou výši dotace ještě před podpisem smlouvy.

A to není vše!

Kontrola a nastavení zařízení první rok komplet zdarma

Po spuštění solární elektrárny se ujistíme, že plně využíváte její výhody a máte vše správně nastavené. Během prvního roku po předání elektrárny vám poskytujeme komplexní servis, kontrolu a nastavení zařízení zcela zdarma. Zahrnuje to odbornou péči o celý systém elektrárny a bezplatnou roční prohlídku. V rámci této služby provedou naši technici důkladnou kontrolu všech spojů za použití dronu s termokamerou, abychom zajistili bezproblémový provoz a maximální výkon vaší solární elektrárny.

"Po zprovoznění solární elektrárny se spustí produkce elektřiny, kterou můžete využívat a přímo spotřebovávat. Tímto se vám okamžitě začíná vracet investice do elektrárny"

Navíc, abyste měli všechno pod kontrolou, můžete jednoduše sledovat výkon a výrobu elektřiny přímo z vašeho mobilního zařízení. Budete vždy vědět, kolik elektřiny právě vyrábíte, spotřebováváte, kolik ji máte uloženou v baterii a dokonce kolik elektřiny prodáváte dodavateli. A co je nejlepší, pokud dojde k výpadku dodavatele elektřiny, váš dům bude stále svítit díky solárním panelům a bateriím.

S námi se můžete spolehnout, že využíváte energii ze slunce efektivně a ekonomicky.

Interaktivně monitorujte provoz elektrárny přímo z mobilu a získejte přehled o tom
  • kolik vyrábíte elektřiny
  • kolik spotřebováváte elektřiny
  • kolik elektřiny máte v baterii
  • kolik prodáváte dodavateli
"Když dodavatele postihne výpadek proudu, například v důsledku bouře, váš dům nadále svítí díky bateriovému napájení, zatímco se okolní ulice ponoří do tmy"

Elektrickou energii, kterou sami nespotřebujete, si můžete uložit pro pozdější využití nebo ji dokonce prodávat svému dodavateli elektřiny. Tyto možnosti snadno a přehledně nastavíte prostřednictvím naší aplikace v mobilu.

„Ještě v roce 2021 byla návratnost vypočtena na zhruba 15 let. Po obrovském zdražení elektřiny v poslední době se tato investice vrátí už za 7 let a při využití aktuálních dotačních programů se doba sníží na pouhé čtyři roky. A to za předpokladu, že už cena energií neporoste. Pokud by se dále zvyšovala, pak se návratnost ještě zkracuje"
CHCI NEZÁVAZNOU NABÍDKU, NYNÍ S AKCÍ NA NEJPRODÁVANĚJŠÍ TYPY PANELŮ:
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Děkujeme! Vaši poptávku jsem přijali.
Oops! Něco se pokazilo při odesílání formuláře.
Klíčová slova: solární elektrárny, úspora energie, výroba elektřiny, rodinné domy, sluneční energie, platba elektřiny, VOLTIN, VOLTIN BLOG
Nezávazná poptávka
VOLTIN BLOG: Robert Kolman
Robert Kolman
OK
Ověřený autor
Konzultace zdarma

Chci sjednat konzultaci s technikem zdarma

Projektant solární elektrárny

Chci sjednat konzultaci s technikem

Technik přijede, probereme vaše možnosti a sestavíme nabídku na míru

Odeslání souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Děkujeme! Vaši poptávku jsem přijali.
Oops! Něco se pokazilo při odesílání formuláře.
Close